Пиріг з пеканом і журавлинним сиропом

Приготуємо ніжний і дуже повітряний пиріг з карамельною скоринкою з пекана? ✨ Рівень тривожності у січні дуже сильно зашкалює 💔 Важко даються багато справ, здається, що весь світ проти тебе! Тому дуже хочеться порадувати себе і близьких смачними витворами! Як зробити Пиріг з пеканом і журавлинним сиропом рецепт простий.

Інгредієнти

Горіхова начинка
– горіхи 100 гр
– кленовий сироп 4 ч. л.
– цукор 100 гр
– вершкове масло 70 гр
– кориця 1/2 ч. л

Пиріг
– йогурт 100 гр
– масло 80 мл
– молоко 50 мл
– яйця 2 шт
– борошно 250 гр
– розпушувач 1 ч. л
– цукор 200 гр

Пиріг з пеканом і журавлинним сиропом покроковий рецепт

1. На повільному вогні розтоплюємо вершкове масло, туди ж додаємо цукор. Коли вся маса загусне додаємо туди корицю, кленовий сироп і дроблені орехи.

2. Перемішуємо, карамелізуем і додаємо на дно форми. У великій мисці збиваємо яйця і цукор. Потім додаємо масло, йогурт і молоко. Ще раз перемішуємо. В іншій мисці змішуємо сухі ингредиенты.

3. Порційно перемішуємо їх з мокрими інгредієнтами. Додаємо тісто у форму поверх горіхів і ставимо випікатися при 180 гр 35-40 хвилин. Даємо пирогу охолонути і пізніше перевертаємо його перед сервировкой.

Відео рецепт 👇