Пиріг з тіста філо з сиром і шпинатом простий рецепт. Дуже швидко! Дуже ефектно! Дуже смачно!
Інгредієнти
4 листа філо (можна більше, якщо форма дозволяє)
2 яйця
150гр сербської бринзи
150гр рікотти
150гр свіжого шпинату
2 зубчики часнику
Сіль за смаком
80гр панірувальних сухарів
⠀
80гр розтопленого вершкового масла (для змазування)
Пиріг з тіста філо з сиром і шпинатом покроковий рецепт
1. Тісто розморозити по інструкції. ⠀ На оливковій олії обсмажити часник. Додати шпинат, посолити, варити 3-5 хвилин. ⠀ В чаші змішати 2 яйця (подвзбить виделкою), бринзу, рікотту, шпинат, панірувальні сухарі. ⠀
2. Кожен лист тіста змащувати розтопленим вершковим маслом. Викласти на край кілька ложок начинки і скрутити в трубочку. Повторити це з кожним листом. ⠀
3. трубочки Викласти у формі спіралі. Верх пирога теж змастити олією. Випікати при 180С приблизно 30 хвилин (або до подрумяния). ⠀ Ну і, до речі, ви можете експериментувати з начинками! У мене в планах ореховая.
Відео рецепт 👇