Як смачно зробити Пиріг жульєн з листкового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Зберігайте рецепт шикарного пирога аля жульєна, повноцінне блюдо замінить вам вечерю. Як зробити щоб вершки не згорнулися читайте в радах.
Інгредієнти
Листкове тісто – 1 пласт
Картопля – 2 шт (морж без)
Печериці – 300 гр
Цибуля – 1 шт
Куряче філе – 2 шт
Вершки 20% – 200 мл (або Сметана)
Борошно (кукурудзяний крохмаль) – 1 чл
Часник – 1-2 зубчики
Сир – 100 гр (у мене сулугуні він красиво плавиться)
Сіль, перець за смаком
Пиріг жульєн з листкового тіста покроковий рецепт
1. Картоплю нарізаємо соломкою, дрібно ріжемо цибулю і гриби, куряче філе нарізаємо кусочками.
2. Спочатку обсмажуємо окремо спочатку курку, хвилин 5, прибираємо з вогню. Потім картоплю і цибулю хвилин 10, солимо, перчимо. Окремо обсмажуємо гриби 3-5 хв. Позику до грибних додаємо вже обсмажену курку, картоплю і цибулю. Вершки змішуємо з борошном і додаємо в сковорідку, тушкуємо пару хвилин, можна додати сушені трави, часник, улюблені специи.
3. Листкове тісто розкачуємо, перекладаємо у форму, у мене 24 див., формуємо основу і бортики, з залишок тесту я зробила смужки і прикрасила пиріг зверху. Викладаємо начинку, посипаємо сиром, прикрашаємо грибами і відправляємо в духовку при 180 гр 40 минут.
Відео рецепт 👇