Пишні булочки з розмарином і мигдальним молоком простий рецепт духовці.
Інгредієнти
міряємо чашкою =240 мл
▫️2 чашки борошна
▫️1 ст. л. + 1 ч. л. розпушувача⠀
▫️2 ст. л. підсолоджувача
▫️3/4 ч. л. солі
▫️1/2 ч. л. чорного перцю⠀
▫️1/2 чашки веган-масла (можна використовувати кокосове)
▫️1/4 чашки розмарину
▫️1/2 чашки веган-пармезану⠀
▫️3/4 чашки мигдального молока⠀
⠀
ГЛАЗУР:
▪️1/2 чашки сиропу агави або кленового сиропу⠀
▪️1 ст. л. рослинної олії
Пишні булочки з розмарином і мигдальним молоком покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, підсолоджувач, сіль і чорний перець; добре перемішайте віночком. Додайте веганську масло в борошно і кінчиками пальців ввітріть масло в смесь.
2. Додайте розмарин та веганські пармезан. Поступово додайте мигдальне молоко, помішуючи виделкою. Вимісіть тісто на поверхні, посипаною борошном. Сформуйте з тіста ковбаску і наріжте її на невеликі кусочки.
3. Викладіть булочки на деко. Випікайте протягом 18-20 хвилин. Змішайте інгредієнти для глазурі і полийте нею готові охолоджені булочки.