Пишний бісквіт на яйцях, сахарі та борошна простий рецепт.
Інгредієнти
для бісквіта діаметром 18 см, висота кільця 10 см:
260 гр яєць (5 середніх яєць)
170 гр цукру
170 гр борошна
Пишний бісквіт на яйцях, цукрі і борошні покроковий рецепт
1. В тару міксера кладемо яйця і починаємо збивати, збиваємо до піни пару хвилин, далі всипаємо цукор (якщо у вас великий цукор, то не поспішайте відразу весь додати в яйця, додаєте по чуть чуть 🤏) і збиваємо до бела.
2. У збиту масу додаємо борошно по одній столовій ложці , якщо у вас ручний міксер то прибираємо його в бік, поетапно просіваємо борошно в яєчну масу і акуратно перемішуємо лопаткою, так щоб маса не осіла.
Перекладаємо бісквітну масу у форму і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів, зменшуємо через 10 хвилин до 160 градусів і випікаємо до сухої зубочистки.
3. Перші 20-25 хвилин духовку не відкриваємо 🙌🏻Я через 20-25 хвилин накриваю зверху бісквіт фольгою, щоб бісквіт не підгорів і рівномірно пропікся.
Гарячий і готовий бісквіт відразу з кільця не виймаємо, даємо постояти хвилин 10-15 і після витягуємо з кільця. Даємо охолонути бісквіту повністю при кімнатній температуре.