Мінімум турбот, а результат завжди 🔥 Як зробити смачний Пишний класичний бісквіт для торта в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Форма: d – 20 см,
h стінок – 10 див.
⠀
6 яєць кімнатній категорії C0
150 г цукру + ванільний ( або ванільний екстракт)
140 г борошна
30г кукурудзяного крохмалю
1ч/л розпушувача
Пишний класичний бісквіт для торта в духовці покроковий рецепт
1. Борошно, крохмаль, розпушувач – змішуємо і просіваємо. яйця кімнатної температури збиваємо з цукром в пишну, світлу піну. Планетарним міксером приблизно 10 – 12 хв. Якщо яєчно-цукрова маса збита правильно, то слід від тесту залишається на поверхні, не зникає кілька секунд.
2. Акуратно вмішуємо борошняну суміш в яєчно – цукрову, лопаткою знизу вгору не руйнуючи пишність тесту, щоб тісто максимально зберегло свою повітряну структуру. Тісто виливаємо в підготовлену форму. Я накрила верх фольгою, т до духовка в мене не дуже )) щоб пропікся рівномірно і не выдулся шапочкой.
3. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 150’С духовці 50 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. ⠀ Даємо бісквіту повністю охолонути на решітці, загортаємо в харчову плівку і даємо відлежатися не менше 4-5 годин. ⠀ Класичний бісквіт абсолютно не жирний, тому в торті його потрібно добре просочувати!
Відео рецепт 👇