Радянський торт дамські пальчики зі сметанним кремом

Як зробити Радянський торт дамські пальчики зі сметанним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Яйця 6 шт
Вода 188 мл
Молоко 188 мл
Злив масло 150 гр
Сіль 0.8 ч. л
Пшеничне борошно 225г

Для крему:
Сметана 20-25% густа 900 р
Цукор 225 гр

Радянський торт дамські пальчики зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. Готуємо заварне тісто: у каструльці з товстим дном розтоплюємо масло в молоці та підсоленій воді. Важливо не доводити до кипіння. Після просіваємо борошно і замішуємо тісто до однорідності, даємо йому охолонути 10-15 хв, після чого додаємо яйця, важливо не закидати все відразу, а додавати по одному, постійно замішуючи до єдиної консистенції. Тісто готове. Через звичайний пакет або кондитерський рукав видавлюємо тісто у формі «пальчика» і випікаємо в духовці 20-23 хв при 190 градусах👍🏼

2. Крем робиться дуже легко: потрібна жирна, густа сметана, змішуємо її з цукром (можна додати трохи ванільного). Повинна бути однорідна маса: якщо цукор не весь розтанув, то почекайте 5 хвилин і потім ще раз перемішайте – крем готов.

3. Далі дуже просто, «пальчики» мачає в кремі і укладаємо в форму, якщо крем залишився, то вливаємо в загальну масу, розрівнюємо, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник просочитися настоятися. Потрібно, щоб крем схопився. Торт готовий, впевнений ви будете в восторге.

Відео рецепт 👇