Різдвяний вінок пиріг з нутеллою

Як смачно зробити Різдвяний вінок пиріг з нутеллою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Борошно 350 гр
Яйце кімнатної температури 1 шт
Молоко 160 мл
Масло вершкове 40 гр
Цукор 50 гр
Сіль 1 год л
Дріжджі швидкодіючі 6 гр
Нутелла 300 гр
Фундук 100 гр

Різдвяний вінок пиріг з нутеллою покроковий рецепт

1. Яйце перетираємо з цукром. Додаємо тепле молоко і дріжджі. Перемішуємо. Вводимо борошно з сіллю. Мука повинна зібратися вся в тісто. Додаємо м’яке масло і добре перемішуємо. Добре вимішуємо тесто.
2. Залишаємо в теплому місці ( я ставлю в духовку на 50 градусів) поки тісто не збільшиться в 2-3 рази. Коли тісто піднялося, ще розкачуємо його в прямокутник. Всю площу покриваємо нутеллою і посипаємо рубаною подрібненим фундуком. Загортаємо тісто акуратно в рулет.
3. Розрізаємо його навпіл, не розрізаючи до кінця з одного боку. І переплітаємо між собою дві смужки. Загинаємо в коло і защипаем кінці. Залишаємо в теплому місці на растойку хвилин на 30.

4. Випікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий вінок змащуємо розтопленим медом.