Як зробити смачний сливовий пиріг відкритий галета в духовці простий рецепт. Це тісто універсально — його можна використовувати для всіх галет, які хочеться приготувати. Як з солодкою начинкою, так і несолодкої, наприклад, овочевий або сиром і томатами.
Інгредієнти
Мука -180 гр
Вода -70 мл
Масло рослинне-70 мл
Розпушувач-1/2 ч. л
Сіль – щіпка
Начинка:
Кукурудзяний крохмаль-10 гр крохмалю
Цукор – 40 гр
Сливи – 300 гр
Сливовий пиріг відкритий галета покроковий рецепт
1. З’єднати борошно, розпушувач і сіль. З’єднати воду і рослинну олію відправити на вогонь і доводимо до кипения.
2. Як тільки закипить додати суху суміш. Замісити тісто прибрати в пакет і залишити так на підлогу часа.
3. Начинка:
З’єднати всі. Розкачати тісто і розподілити Як на відео. Відправити в розігріту духовку при 180 гр. на 20-25 мин.
З’єднати всі. Розкачати тісто і розподілити Як на відео. Відправити в розігріту духовку при 180 гр. на 20-25 мин.
Відео рецепт 👇