Рожеві млинці з буряка. Вирішили завершити Масляну ось такими рожевими гламурними млинцями! Тісто незвичайного кольору, натуральні інгредієнти, смачно і дуже просто – ви бачите, цей рецепт так і проситься до вас в скарбничку! ❤
Інгредієнти
Буряк — 1 шт.
Яйця С1 — 2 шт.
Борошно — 150 г
Молоко — 250 р
Цукор — 3 ст. л.
Сіль — 1/2 ч. л.
Соняшникова олія — 4 ст. л.
Вода — 50-100 р
Полуниця свіжа і сублімована, сметана — для подачі (за бажанням)
Рожеві млинці з буряка покроковий рецепт
1. Буряк загорнути у фольгу і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці до м’якості. Коли буряк охолоне, очистити і натерти на дрібній тертці. Потім протерти через дрібне сито — знадобиться 50 г пюре.
2. У буряк додати яйця, перемішати віночком. Потім просіяти половину борошна, знову перемішати. Влити половину молоко, перемішати. Просіяти борошно, перемішати. Влити молоко, що залишилося. Додати сіль, цукор, рослинна олія, перемешать.
3. Довести тісто до бажаної густоти, додаючи воду. Смажити млинці на розігрітій сковороді з двох сторін. За бажанням оформити подачу з полуницею та сметаной.