Розочка з тіста булочки з яблуками і цукром в духовці

Трояндочка з тіста булочки з яблуками і цукром в духовці простий рецепт. Тісто для булочок за 5 хвилин 💥 Функціонал як у дріжджового, смак як у ніжного бісквіту! Приготуємо разом яблучні БУЛОЧКИ!

Інгредієнти

Сметана 20%: 100 р
Яйце категорії С1:1шт
Цукор: 55 р
Масло вершкове розтоплене: 75 р
Борошно пшеничне: 250 г або до консистенції пластичного тіста, нагадує дріжджове.
Розпушувач: 8 р
Сіль: 3 р
Ванілін: 1 р

Для начинки:
3 середніх яблука
Кориця 1 ч ложка
Цукор для посипання
Жовток +молоко для змащування булочок

Трояндочка з тіста булочки з яблуками і цукром в духовці покроковий рецепт

1. Змішати разом сметану, цукор і яйце до однорідності. Влити охолоджене розтоплене масло і перемішати. Додавати порціями пшеничне борошно, змішану з розпушувачем, сіллю і ваніліном, вимішувати лопаткою або руками до консистенції м’якого ніжного теста.

2. Тісто кілька разів відбити як показано на відео. Після стабілізації тісто стане більш еластичним. Тісто накрити і відкласти на 30 хвилин. Приготування начинки: Яблука помити, вирізати серцевину. нарізати часточками. Залити окропом на 3 минуты.

3. Воду злити. Формування булочок: Розділити тісто на 8 шматків, кожен розкачати в смугу ок 25 см довжиною і 6-7 см шириною. Викласти вздовж смуги у верхнього краю внапуск 6-8 часточок яблука, як на відео, накрити вільним нижнім краєм, притиснути тісто і згорнути смугу в розочку.

4. Змастити жовтком, збитим з молоком, присипати корицею і цукром, Випікати при 200 градусах режим верх-низ приблизно 15 хвилин, потім присипати минд. пелюстками і допекти 5-7 хвилин. Посипати цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇