Розсольник з гарбузом

Як смачно зробити Суп з гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

3 л м’ясного бульйону або води
2 кг картоплі
500 г очищеної гарбуза
200 г бекону, нарізка (за бажанням)
2 цибулини 300 г
3 великих зубчики часнику
2 морквини 200 р
100 г кореня селери
300 г маринованих огірків
200 р сметани
50 г борошна
сухий часник, пажитник, паприка
сіль, перець
30 г вершкового масла
3 ст. л. рослинного масла
зелень петрушки і кропу

Розсольник з гарбузом покроковий рецепт

1. Цибуля, часник, морква, селера, картопля очистити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник дуже дрібними кубиками. Селера і моркву натерти на крупній тертці. Картоплю нарізати невеликими кубиками. Огірки натерти на крупній тертці. У казані розігріти рослинне масло.
2. Цибулю, моркву, селеру обсмажити до золотистого кольору. Додати картоплю і часник, перемішати, протушкувати все разом, щоб картопля просочилася маслом. Влити бульйон (я влила 500 мл насиченого курячого, 500 мл насиченого свинячого, решта вода), готувати на повільному вогні до готовності картоплі. Гарбуз нарізати пластинками завтовшки 0,5 см, а потім невеликими кусочками.
3. Припустити гарбуз під кришкою на рослинному і вершковому маслі (10 г) до готовності. Посипати розмарином і чебрецем, прогріти і викласти в миску. Бекон обсмажити до золотистого цыета, а потім нарізати кусочками.
4. Огірки припустити в маслі (20 г) до зникнення кислого запаху, додати огірки, гарбуз і бекон в суп, довести до кипіння. Сметану змішати з борошном, додавши пару ополоників бульйону з каструлі, влити в суп, довести до кипіння, проварити кілька минут.
5. Довести суп до смаку, всипати зелень, дати настоятися як мінімум 30 хвилин. Смачно до безобразия!!!