Розсипчасте печиво що тане в роті

Мега Розсипчасте печиво що тане в роті рецепт простий, ледь торкаючись мови!.

Інгредієнти

90 мл рослинного масла
80 г вершкового масла
1 жовток
50 г цукрової пудри
Щіпка солі
260-280 г борошна
1 ч. л розпушувача
Щіпка ваніліну

Розсипчасте печиво що тане в роті покроковий рецепт

1. У мисці з’єднати розм’якшене вершкове масло, олію, жовток, перемішати, додати цукрову пудру (її заздалегідь просіяти), сіль, ванілін, перемішати, додати борошна і розпушувач, перемішати і додати ще борошна, перемішати. Тісто має зібратися у грудку, не бути липким(у мене пішло 260 г борошна).

2. Не додавайте відразу всю муку, тісто може не зібратися в грудку і буде розсипатися. Кладемо тісто в пакет і формуємо довгий брусок, прибираємо на 15 хвилин у морозилку. Дістаємо і ріжемо на 20 шматочків товщиною трохи менше 1 см.

3. Укладаємо на деко з пергаментом і випікаємо в розігрітій до 180С 20 хвилин до золотистого кольору .Гаряче печиво присипаємо цукровою пудрою з какао(какао за бажанням), даємо охолонути і подаємо! Печиво дуже крихке!

Відео рецепт 👇