Як зробити смачний рулет з фаршем і картоплею в мультиварці рецепт простий.
Інгредієнти
1 яйце, 70 грам води, 3 столові ложки рослинної олії, 200 г борошна, 300 г м’ясного фаршу (у мене суміш курячої грудки і стегна), 2 середні картоплини, 2 середні цибулини, сіль, перець, спеції за смаком.
Рулет з фаршем і картоплею в мультиварці покроковий рецепт
1. В чашці змішуємо яйце, воду, 1 столову ложку рослинного масла і 0,5 чайної ложки солі. Перемішати виделкою. Додаємо частинами борошно, постійно помішуючи ложкою, як тільки тісто зібралося в ком, присипаємо стіл борошном і замішуємо пружне, еластичне тісто. Готове тісто скачуємо в кулю, прибираємо в чашку, накриваємо харчовою плівкою або пакетиком і прибираємо в строну.
2. Робимо начинку. Картоплю і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. З’єднуємо фарш, цибулю, картоплю, додаємо сіль, перець, спеції і все перемішуємо. Начинка готова. Змащуємо поверхню столу і качалку рослинним маслом, викладаємо тісто і розгортаємо його в тонкий пласт.
3. По тесту рівномірно розподіляємо начинку, відступаючи трохи від країв. Краї підверніть до середини і звертаємо пласт в рулет. Шов попередньо защипайте, щоб не вибіг сік. В мультиварку наливаемся води, лоток трохи змащуємо олією, викладаємо рулет швом вниз.
4. Відправляємо готується рулет на 50 хвилин на режим «пар» Готовий рулет подаємо зі сметаною, вершковим маслом і зеленню. Мама часто такий рулет готувала нам, і ми завжди з’їдалися його дуже швидко, тому що дуже смачно 😁
Відео рецепт 👇