Рулет з фаршу індички з печерицями, сиром і цибулею

Рулет з фаршу індички з печерицями, сиром і цибулею простий рецепт. Для начинки можна використовувати варені яйця з зеленою цибулею, сирокопчений бекон, овочі свіжі або тушковані.

Інгредієнти

– Фарш (індичка) 600 гр;
– Панірувальні сухарі 40-50 гр;
– Яйце 1 шт;
– Сіль, чорний мелений перець.

Начинка:
– Печериці 400 гр;
– Цибуля ріпчаста 100 гр;
– Часник 3 зубчики;
– Зелень;
– Сир 70 гр.

Рулет з фаршу індички з печерицями, сиром і цибулею покроковий рецепт

1. На рослинному маслі обсмажити цибулю з часником і печерицями. Посолити і поперчити за смаком. У фарш (я взяла індичку) додати панірувальні сухарі, яйце, сіль, чорний мелений перець. Добре перемешать.

2. Викласти фарш на фольгу товщиною 1 см розрівняти. Легше це зробити змоченими у воді руками.

3. Потім на фарш викласти обсмажені шампіньйони, посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Згорнути в рулет. Рулет перекладаємо в деко і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 1 час.

Відео рецепт 👇