Румяні булочки зі сливою

Ділюся чудовим рецептом! Нехай і у вас будуть смачні пиріжки! Блискучі і рум’яні!!!!! Тісто шикарне, дуже, дуже смачне, не складне!!!! Начинка будь-яка! Як зробити Рум’яні булочки зі сливою рецепт простий у духовкою.

Інгредієнти

16 шт

350 г борошна
50 г цукру
30 г вершкового масла
20 г рослинного масла
1 середнє яйце
150 мл молока
20 мл води
1 ст л Сметани
5 г сухих моментальних/швидкодіючих дріжджів (або 15 г свіжих), ванілін.

У МЕНЕ НАЧИНКА ЗЛИВУ без кісточки, 25гр кукурудзяного крохмалю, 50 гр цукру.

Рум’яні булочки зі сливою покроковий рецепт

1. Начинка.
Все змішати в мисці (начинку приготувати безпосередньо перед ліпленням пиріжків).
2. Розвести дріжджі в теплій воді( 20 мл) , у тепле молоко покласти злив масло, сметану, цукор , олія повинна розтанути, цукор розчинитися! Далі в просіяне борошно влити молочну суміш, додати яйце, розчинені дріжджі, влити раст. масло! Розмішати спочатку все виделкою, потім замісити тісто руками, хлібопічкою, міксером, кому як зручно!
3. Борошна не додаємо більше! Місимо тісто 10-15 хв! Далі змащуємо чашу раст маслом кладемо тісто , накриваємо плівкою/кришкою і даємо піднятися в два ✌🏻 рази (1-1,5 год) в теплому місці! Далі обминаємо тісто і даємо піднятися вдруге, після ділимо на потрібну кількість пиріжків, булочок, приблизно 50-60 гр. кожен шматочок тіста обминаємо, скачуємо кульку, всі кульки накриваємо рушником!
4. Далі кожен кульку розкочуємо качалкою кладемо на нього будь-яку начинку, добре скріплюємо шви, щоб під час випікання не витекла начинка, даємо хвилин 20-30 підійти пиріжкам, змащуємо збовтаним яйцем, випікаємо в розігрітій духовці 170-180 гр приблизно 25-30 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці!!!! Будуть питання запитуйте!