Риба Минтай з морквою, цибулею, сиром і сметаною в духовці під шубою

Як смачно зробити Рибу Минтай з морквою, цибулею, сиром, сметаною і часником в духовці під шубою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸️ Минтай (очищений) – 1,3 кг (у мене 4 невеликі рибки)
🔸️ Морква – 2 шт. (великі)
🔸️ Цибуля – 1 шт. (великий)
🔸️ Сметана – 4-5 ст. л.
🔸️ Часник – 6-7 зубчиків
🔸️ Сир – 70 гр.
🔸️ Сіль і спеції за смаком.

Риба Минтай з морквою, цибулею, сиром і сметаною в духовці під шубою покроковий рецепт

1. Цибулю ріжемо зручним способом і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Моркву натираємо на тертці і додаємо до цибулі. Далі, сюди ж додаємо подрібнений часник. Коли обсмажування готова, додаємо сметану, все добре перемішуємо і викладаємо натерту сыр.
2. Все добре перемішуємо і вимикаємо газ. У форму для запікання викладаємо нарізану на шматочки рибу, викладаємо так, щоб шматочки лежали щільно один до одного. Солимо, додаємо приправу. Зверху на рибу викладаємо обжарку і рівномірно розподіляємо її по всіх кусочкам.
3. Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 180°С приблизно 20-30 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо зеленню. ⠀ Таку рибу можна подавати з гарніром, так і в якості самостійного блюда.