Риба Тріска в кокосовому молоці і томатах простий рецепт. Знаєте який зараз найпопулярніший запит на моїй кулінарній сторінці? Саш, як ти схудла? Поділися дієтою та раціоном! 😊 Розумієте, Дієта на моїй кулінарній сторінці! 😂 Насправді, те, що я їм просто неможливо сфотографувати, тому що це дуже не красиво! Але бувають винятки, як ця тріска в кокосовому молоці.
Інгредієнти
Тріска -400-500 гр
Кокосове молоко – 200 гр
Томати перетерті – 250 гр
1 помідор
1 червона цибулина
1 червоний болгарський перець
У мене був зовсім маленький шматочок гарбуза, його теж додала
Сіль, перець, чилі, можна ще каррі.
Кінза
Риба Тріска в кокосовому молоці і томатах покроковий рецепт
1. Напишу відразу два варіанти приготування:
1. Нарізати кубиками помідор, перець, гарбуз. Тріску теж нарізати кубиками і трохи посолити. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на рослинній олії. До нього додати перець, гарбуз і помідор. Обсмажити хвилин 5-6. Додати перетерті помідори і дати потушиться пару хвилин. Коли гарбуз буде вже м’якою, додати кокосове молоко і сіль. Також додати всі спеції. Протушкувати 3-5 хвилин. Додати порізану рибу, накрити кришкою і готувати хвилин 7-10. Зверху посипати свіжою кинзой.
2. 2. Так як мені не можна смажене, я готувала по другому варіанту. Я в сухий сотейник відразу додала помідори, перець, гарбуз і перетерті помідори і буквально 3 ст. л води. Притушила це до готовності і додала кокосове молоко. Сіль. І після тріску, яку заздалегідь порізала на кубики і трохи посолила. Також 10 хвилин дала рибі приготуватися в цьому соусі і посипала все свіжої кинзой.