Рибний суп з овочами

Як зробити смачний Рибний суп з овочами рецепт простий! 🔥Один з найбільш смачних рибних супів! Готувати обов’язково!🔥 Знаю, що багато хто вже варили його, т. к. отримую від вас величезну кількість вдячних відгуків😊🌺

Інгредієнти

на 4 порції:

Сібас (або форель) – 1 шт (500 гр)
Картопля – 2 шт
Морква – 1 шт
Помідор – 1 шт
Стебло селери – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 2-3 зуб
Масло вершкове – 50 гр
Кінза (петрушка) – 2 ст. л.
Цедра 1 лимона
Сік лимона – 1 ст. л.
Гаряча вода – 1 літр
Сіль, перець – за смаком

Рибний суп з овочами покроковий рецепт

1. Рибу почистити, нарізати на 5-6 шматків, посолити, поперчити, відкласти в сторону. ⠀ В каструлі, де будете варити, розтопити вершкове масло, спассировать до м’якості дрібно нарізаний ріпчаста цибулю і подрібнений часник. Влити гарячу воду, дати закипіти. Додати моркву, помідор, стебло селери – нарізані кубиком.
2. Бульйон посолити, поперчити за смаком, закрити кришкою, варити 15 хвилин. ⠀ У бульйон покласти картоплю, нарізану кубиком, дати закипіти, поварити 5 хвилин. ⠀ Викладаємо в суп підготовлену рибу. Дати закипіти, варимо 10 минут.

3. В самому кінці додаємо в суп цедру лимона, нарізану зелень, сік лимона Варимо 2 хвилини, вимикаємо вогонь. ⠀ Дайте супу постояти хвилин 10, щоб всі смаки розкрилися і подружилися. ⠀ Дуже ароматний і насичений бульйон, розкішний і корисний суп! Готуйте на здоровье!