Як зробити Рибний Тартар з тунця з авокадо і манго простий рецепт. Я розумію, що дане блюдо не багатьом прийде по смаку, але ви повинні бути готові для нових відкриттів, їжа вас не вкусить і не зашкодить вам. Для загального розвитку гастрономічного, потрібно намагатися пробувати все 😋
Інгредієнти
на 2-3 порції:
•Тунець – 150 р.
•Манго – 1/2 шт.
•Авокадо – 1 шт.
•Лимонний сік – 2 ст. л.
•Шніт-цибуля – 10 р.
•Оливкова олія – 20 мл
•Соєвий соус – 10 мл
•Вустерширський соус – 1 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
Рибний Тартар з тунця з авокадо і манго покроковий рецепт
1. Підготуємо всі наші інгредієнти. Наріжемо дрібними кубиками тунець, манго і Авокадо. Поперчимо авокадо і збризніть соком лимонна. Нарізану тунець перемішаємо з манго. Заправимо це все оливковою олією і соєвим соусом і вустерширським соусом, додамо
2. Дрібно нарізану цибулю і акуратно перемішати все. Беремо формировочное кільце і першим шаром викладаємо авокадо і акуратно трамбуем, слідом викладаємо мікс з тунця і манго.
3. Дістаємо формировочное кільце і прикрашаємо наш Тар-Тар. Насолоджуємося. За бажанням ви можете приготувати трохи більше заправки і полити додатково зверху. Прикрасити можна чим завгодно, ідеально підійде поєднання з салатом чука.
Відео рецепт 👇