Рибний террін з сьомги з сирним сиром простий рецепт. Стільки краси в стрічці, все-таки Великдень самий світлий і добрий свято, кожна господиня напевно переживає, щоб все встигнути, все приготувати, а я сьогодні хочу вам запропонувати дуже смачну і просту в приготуванні закуску. Рибний террін з сьомги з сирним сиром простий рецепт. У цьому террине найскладніше втриматися, щоб не з’їсти його раніше 6 годин, визначених для охолодження))
Інгредієнти
На форму 10х15
450 г слабосоленої сьомги звичайно в ідеалі брати в нарізці, але я на днях присолила сама до свята, тому нарізала як нарізала))
300 г сирного сиру ( типу Філадельфія)
Пару гілочок кропу
1-2 год л желатину
70 мл води
Рибний террін з сьомги з сирним сиром покроковий рецепт
1. Желатин розвести з водою, дати набрякнути хвилин 5-7 , потім підігріти, але не кип’ятити. Вистелити дно форми харчовою плівкою, залишивши вільні краї. Викласти скибочки сьомги, внахлест один на одного. Так, щоб вільні кінці звисали з бортів формы.
2. Решту рибу, нарізати дрібними кубиками, кріп подрібнити. Змішати сирний сир, желатин, кріп і рибу. Викласти начинку у форму, злегка утрамбуйте. Закрити залишилася плівкою. Прибрати в холодильник на 6 часов.
3. Можна і не використовувати желатин, тоді структура буде менш гладкою, можна взяти більше желатину для зовсім гладкою структури на зрізі. В ідеалі для мене брати на це кількість 1 год л Начинку не солити, за бажанням можна додати свіжий огурчик.