Рисова каша з ягідно-сирним кремом простий рецепт. Як приготувати кашу, щоб потім не померти від нудьги, коли будеш її є, давайте експериментувати😁.
Інгредієнти
Приблизний КБЖУ на 100 грам 137/6/1/24
(1 порція):
60 грам рису, 140 грам води, 140 грам молока (можна взяти будь -), 130 грам м’якого сиру, 50 грамів ягід (у мене заморожені), 2 чайні ложки меду/цукор/цукрозамінник за смаком, 1 чайна ложка ванільного цукру за смаком, щіпка солі.
Рисова каша з ягідно-сирним кремом покроковий рецепт
1. Рис промиваємо, викладаємо в сотейник і заливаємо водою, додаємо дрібку солі, варимо на середньому вогні, поки рис повністю не вбере рідину. Потім молоко, перемішуємо, накриваємо кришкою і прибираємо з огня.
2. Для соусу: змішуємо м’який сир, ягоди, мед і ванільний цукор до однорідної кремового стану. Готову кашу подаємо з кремом та свіжими ягодами. ⠀
3. Час приготування: 20 хвилин активних дій. Ну ось, з такою кашею ваш сніданок точно буде яскравим і дуже смачним!
Відео рецепт 👇