Рисові млинці з рисового борошна і молоці та воді

Як зробити корисні ПП Рисові млинці з рисового борошна і молоці та воді простий рецепт. Млинці є традиційною стравою російського народу, одним з найбільш улюблених і шанованих страв, як в часи древньої Русі, так і зараз. Вони займали гідне місце на столі кожної господині, і вважаються одним з найперших борошняних страв з’явилися в раціоні наших предків приблизно в 9 столітті нашої ери.
У багатьох країнах світу існують свої різновиди це стародавньої борошняний коржі, в Стародавньому Єгипті вона була кислою, в Америці її називали панкейк, її діаметр менше ніж наші млинці і вони товщі, в Азії робили тонкі прісні млинці, які вживали замість хліба, стародавні китайці робили млинці з рисового борошна з додаванням чайного порошку, морепродуктів і цибулі. Кожна країна має свої історію створення тих чи інших страв, пишається своїми традиціями і звичаями.

Інгредієнти

Молоко – 895 р
Яйце куряче – 4 шт.
Борошно рисова (пшеничне) – 300 г
Масло – 20 г
Мед – 30 г
Окріп – 140
Сіль – щіпка
Цукрозамінник за смаком

Разом на 100г:
Білки – 7.2
Жири – 6.2
Вуглеводи – 29.6
Ккал – 203

Рисові млинці з рисового борошна і молоці та воді покроковий рецепт

1. Яйця збити до однорідності, додати молоко, цукрозамінник, мед, потім ввести муку і масло.
2. Ретельно перемішати віночком. Постійно помішуючи ввести кипяток.
3. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яної корочки.