Салат з запеченими нектаринами, руколою, сиром і мигдалем простий рецепт. Ну, ми тут з вами дуже любимо такі салати, правда ж?) Поки сезон, швидше готуємо;) *Якщо любите козячий сир, спробуйте зробити з ним, поєднання теж 🔥 Замість бланшованого мигдалю, в кінці приготування можна використовувати нарубаний смажений мигдаль або фундук.
Інгредієнти
✅нектарини – 4 шт (пружних);
✅мигдаль бланшований – 70-100 г;
✅розмарин – невелика гілочка (листочки порвати);
✅оливкова олія – 1 ст. л;
✅мед- 1 ст. л;
✅рукола~70 г;
✅халумі~150-200г.
Заправка:
✅оливкова олія – 1 ст. л;
✅мед – 2 ст. л;
✅бальзамічний оцет – 1 ст. л;
✅сіль – за смаком.
Салат з запеченими нектаринами, руколою, сиром і мигдалем покроковий рецепт
1. Нектарини нарізаємо часточками, складаємо в форму, застелену пергаментом. Додаємо бланшований мигдаль, розмарин, поливаємо оливковою олією і медом. Відправляємо в духовку на 20-25 хв при 180 градусах.
2. * Щоб бланшувати мигдаль, залийте сирі горіхи окропом, через хвилину злийте рідину і очистіть від шкірки. Обсушіть. Змішуємо інгредієнти для заправки.
3. Халумі нарізаємо невеликими шматочками, змащуємо рослинним маслом і швидко обсмажуємо з двох сторін на розпеченій сковороді. На рукколу викладаємо запечені нектарини і мигдаль, зверху халумі і поливаємо заправкой.
Відео рецепт 👇