Сан-Себастьян, він же Басків чізкейк, він же обпалений. Головні відмінності такого чізкейку – злегка обпалена поверхня і більше кремова ніжна текстура всередині, ніж у звичайного чізкейку. Сан Себастьян басків чізкейк обпалений простий рецепт в духовці. Рецепт пишу, пробуйте і обов’язково діліться своїми результатами😍 Якщо збережень буде більше, ніж ❤️- видалю рецепт, без образ😎
Інгредієнти
Я готувала в 2 формах 8 см (металеві кільця для тарталетка, прокласти їх пергаментом)
200 г вершкового сирного сиру
70 г вершкового плавленого сиру
45 г цукрової пудри
60 г яєць
5 г борошна пшеничного
Сан Себастьян басків чізкейк обпалений покроковий рецепт
1. Обидва види сиру розтерти з цукровою пудрою до однорідності, ввести яйце, перемішати на низькій швидкості до однородности.
2. Всипати борошно і объединить.
3. Вилити у форму, випікати на 200-250С близько 20-30 хв залежно від форм і духовки. Остудити