Хлопців, я повертаюся і відразу для вас рецепт тієї самої соковитою шаурми 😎🌯 Як зробити Шаурму з перцем, яйцем, сирним сиром і помідорами рецепт простий.
Інгредієнти
болгарський перець, цибуля, яйця, лаваш, сирний сир, томати, петрушка.
Шаурма з перцем, яйцем, сирним сиром і помідорами покроковий рецепт
1. Болгарський перець запекти в духовці при 200С. Це дуже важливий крок, оскільки саме запечений перець надає соковитість. Зняти шкірку і порізати смужками. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до м’якого стану, в кінці додати перець. До овочів розбити 2 яйця і відразу почати перемішувати до готовности.
2. Це займає близько 1 хвилини, посолити і додати чорний мелений перець. Лаваш скласти вдвічі. Дуже добре змастити сирним сиром. Отспупить від правого краю і викласти нарізані свіжі томати, потім овочі і петрушку. Підвернути правий край, далі – верхній і нижній краї, і потім згорнути в рулон. А тепер важливо: розігріти сковорідку і розтопити шматок вершкового масла (!).
3. Щоб шаурма була золотою, ароматною і головне – не сухий і хрусткою, смажимо тільки на вершковому маслі. З обох сторін швидко обсмажуємо. Розрізаємо і подаємо відразу! Ви можете всередину покласти тунець у власному соку, шматочки курки або будь-яку іншу начинку. Але раджу почати саме з моєї начинки, щоб розкуштувати ту саму сочность.