Дуже смачний і ситний шоколадний крем для торта рецепт простий 😋 Цей крем відмінно підійде як для прошарку торта, так і для вирівнювання. Так само для шапочок на капкейки і т. д.
Інгредієнти
(цієї кількості вистачить вирівняти торт 18/20см)
🔺Злив сир-400 гр( маскарпоне не підходить)
🔺Злив масло-140 гр(м’яке)
🔺Сах пудра-100 гр
🔺Какао-2 ст л
🔺Молочний шоколад-140 гр
Щільний шоколадний крем для торта покроковий рецепт
1. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, остудити до ком температури. Злив масло збити до білого, просіяти Сах пудру і ще раз взбить.
2. Додати сир і збити буквально хвилинку, не довго, як все стало однорідним останавливаемся.
3. Просіваємо какао, збиваємо і відразу відправляємо шоколад, дуже важливо -ШОКОЛАД НЕ ПОВИНЕН БУТИ ГАРЯЧИМ АБО ТЕПЛИМ. Збиваємо і все, крем готовий😋
Відео рецепт 👇