Я до вас з рецептом східній солодощі «чак-чак» з медом класичний простий рецепт в домашніх услвоиях.
Інгредієнти
5 яєць
500 гр борошна -+
0.5 год л солі
1 ч л розпушувача
Олія для обсмажування
Сироп:
2 ст цукру
200-250 гр меду
1 ст л лимонного соку
Східна солодкість Чак-Чак з медом класичний покроковий рецепт
1. Замішуємо тісто: до яєць додаютьпіддаємося сіль, трохи збиваємо. Потім додаємо розпушувач і борошно, і замішуємо тісто: Потім ставимо масло нагріватися і в цей час тісто розкочуємо. Нарізаємо на смужки і вже ріжемо локшину, трохи більше локшини получается.
2. Відразу обсмажуємо на рослинному маслі, заздалегідь нагрітій . Готується дуже швидко, як жовті стануть, заберіть з вогню. Далі готуємо сироп: до цукру додаємо мед і лимонний сік. Ставимо на вогонь, розтоплюємо мед і цукор до утворення сиропа.
3. Одразу поки гарячий сироп. Сироп додаємо до приготовленої локшині. Добре змішуємо, я ще додала волоські горіхи. Змішуємо швидко і розкладаємо по формах або тарілках і відразу формуємо, щоб не встиг застыть.
4. можна намочити Руки, щоб не липло. Залишаємо 3-4 години в холодильнику і все.
Відео рецепт 👇