Пишна шарлотка з корицею і яблуками в духовці

Пишна шарлотка з корицею і яблуками в духовці простий рецепт 🍏 Це самий вдалий рецепт шарлотки! М’яка, пишна, пахуча, не залишить байдужим нікого.

Інгредієнти

🔸яйця – 4 шт
🔸цукор – 150 г
🔸ванільний цукор – 8 г
🔸борошно – 150 г
🔸розпушувач – 4 р
🔸яблука – 4-5 шт
🔸кориця
🔸цукрова пудра
🔸сік лимона

Пишна шарлотка з корицею і яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Яйця обов’язково мають бути кімнатної температури. Збити яйця з цукром і ванільним цукром до побіління маси. У борошно додати розпушувач, Перевірки в яєчну смесь.

2. Перемішати. Яблука нарізати на невеликі кубики. Збризнути соком лимона. Викласти на тісто. Перекласти масу у форму на 22 см.

3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35-40 хвилин. Після випікання дати шарлотці охолонути. Посипати зверху корицею і цукровою пудрой.