Шоколадна глазур для патьоків на торт простий рецепт.
Інгредієнти
Шоколад 70-75% -40гр.
Вершки 33-35%-65гр.
Шоколадна глазур для патьоків на торт покроковий рецепт
1. Розтопити шоколад в мікрохвильовці, постійно помішуючи. Вершки нагріти до кімнатної температури. Поступово вливаємо вершки в розтоплений шоколад і перевешиваем.
2. Готову шоколадну глазур переливаємо в одноразовий мішок. Зрізаємо кінчик мішка і наносимо патьоки на добре ОХОЛОДЖЕНИЙ торт. Можна обійтися і без мішка, тоді наносити патьоки доведеться чайної ложкой.
3. Помилки: Нанести глазур на погано охолоджений торт. Замінювати гіркий шоколад молочний і думати, що результат буде таким же (вершків у такому разі треба менше).