шоколадна Ковбаса з СРСР на новорічному столі

Як смачно зробити шоколадна Ковбаса з СРСР на новорічному столі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. НОВОРІЧНА КОВБАСА з СРСР🍾!ГОТУЮ БАГАТО Собі І На ПОДАРУНКИ НА НОВИЙ РІК! ШОКОЛАДНА КОВБАСКА до ЧАЮ.
Улюблений солодкий шоколадний десерт з дитинства! Новий Рік, ялинка, мандарини і шоколадна ковбаска, яку приготувала мама. А ви любите шоколадну ковбаску? Як ви його готуєте? Хтось зі згущеним молоком, хтось з шоколадом. Я пропоную рецепт ковбаски, як в дитинстві. Справжня смакота! Краще будь-яких тортів!

Інгредієнти

На 3 шоколадних ковбаски по 380г кожна:
– 600г печива
– 220г вершкового масла
– 170мл молока
– 50г цукру
– 30г какао
– 100г горіхів (за бажанням)

шоколадна Ковбаса з СРСР на новорічному столі покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити на невеликі шматочки. Можна частину печива подрібнити майже в крихту. Горіхи порубати на шматочки. Все скласти в миску і перемішати. Какао в окремому посуді змішати з цукром і ванільним сахаром.
2. Залити киплячим молоком і перемішати. Печиво змішати з розм’якшеним вершковим маслом, Потім вилити заливку і шоколадну перемешать.
3. Масу розділити на 3 частини. Викласти на харчову плівку і сформувати ковбаску. Прибрати в холодильник на 3-4 години. Готову ковбаску посипати цукровою пудрою і оформити по желанию.