Шоколадне печиво Брауні з темного шоколаду

Шоколадне печиво Брауні з темного шоколаду простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

(14 штук)

Темний шоколад (50% какао) – 200г
Вершкове масло 82% – 60г
Яйця – 2шт (110г)
Цукор – 130г
Борошно – 90г
Какао – порошок- 10г
Кукурудзяний крохмаль – 10г
Сода – 2г
Сіль – 1 щіпка

Шоколадне печиво Брауні з темного шоколаду покроковий рецепт

1. Шоколад з’єднати з вершковим маслом і розтопити на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовій печі. Перемішати до однорідної, гладкої маси. В окремій мисці збити віночком яйця (кімнатної температури) з цукром. Сильно збивати не потрібно, цукор не розчиниться весь, це нормально.

2. Додати охолоджену шоколадну масу, перемішати до однорідної консистенції. В отриману масу просіяти борошно, какао, кукурудзяний крохмаль, соду і сіль. Ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 10 хвилин. З допомогою столових ложок, охолоджене тісто викласти на деко (застелений пергаментним папером).

3. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці, приблизно 10-12 хвилин. Якщо випікати довше, воно може пересохнути. Готового дати печінкою охолонути, так як в гарячому вигляді воно дуже м’яке і хрупкое.

4. Після охолодження, внутрішня частина печива залишиться м’якою і трохи тягучою, у той час як поверхня підсохне і покриється хрусткою скоринкою з апетитними тріщинами!