Шоколадні кекси з кремом з маскарпоне і ягодами

Як зробити смачні Шоколадні кекси з кремом з маскарпоне і свіжими ягодами.

Інгредієнти

Для тесту
50 р гіркого шоколаду
80 г м’якого вершкового масла
50 г цукру
2 яйця
80 г борошна
25 г кукурудзяного крохмалю
1 неповна год л пекарського порошку
40 г дрібно змелених горіхів (фундук або мигдаль)
Щіпка солі.
Кардамон – щіпка
Цедра апельсина

Для крему
250 г маскарпоне
100 г розм’якшеного вершкового масла
30 г цукрової пудри
Свіжі ягоди і кокосова стружка для декору.

Шоколадні кекси з кремом з маскарпоне і ягодами покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на водяній бані, остудити. Масло збити з цукром, додати яйця, розмішати до однорідності. Додати шоколад, цедру апельсина і ще раз размешать.
2. Окремо просіяти борошно, крохмаль, мелені горіхи, сіль, розпушувач, кардамон і ввести в тісто. Розподілити тісто по формах і випікати при 170С до сухої шпажки (близько 30 хвилин).
3. Для крему
Збийте інгредієнти до однорідності і прикрасити кремом і ягодами остиглі кекси. Зверху можна присипати кокосової стружкой.