Шоколадні цукерки трюфелі з чорносливом і грецькими горіхами

Сьогодні приготуємо дуже ніжні шоколадні цукерки трюфелі з чорносливом і грецькими горіхами! Це дуже простий і смачний десерт!

Інгредієнти

на 25 цукерок:

Сирний сир (кімн темп) 150 г
Вершки 33% (кімн темп)100 р
Темний шоколад 54,5% 100 р
Цукрова пудра-20 г

Чорнослив 80 р
Горіхи 30 р

Глазур:
Шоколад молочний 150 р
Какао масло 30 г

Шоколадні цукерки трюфелі з чорносливом і грецькими горіхами покроковий рецепт

1. Сирний сир, вершки і пудру змішати віночком до однорідності. Шоколад розтопити, остудити і додати в сирну масу. Чорнослив (попередньо замочений в окропі) нарізати на невеликі шматочки, горіхи обсмажити на сухій сковороді і подрібнити. Додати чорнослив і горіхи до інших ингредиентам.

2. Масу перемішати, перекласти в кондитерський мішок і відсадити у форму для трюфелів і поставити в морозильну камеру на 3 години або накрити масу харчової плівкою в контакт і поставити в холодильник на 4-5 годин і потім сформувати цукерки руками.

3. Змішати розтоплений шоколад і какао масло розтоплене. Цукерки наколоти зубочисткою і почерзі занурити в глазур. Зверху посипати горіхами. Готові цукерки поставити в холодильник.