Шоколадно горіховий трайфл з кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт
130 г борошно
Пів чайної ложки солі
1 чайна ложка соди
110 г цукор
25 г какао – порошок
1 яйце
50 г вершкове масло
30 г соняшникова олія
140 г молоко
Половина столової ложки оцту 9%
Для крему:
180 г вершки 33%
300 г сирний сир
60г цукрова пудра
Для шоколадної глазурі з арахісом:
Шоколад 200 гр
Вершки 33% 120 мл
Шоколадно-горіховий трайфл з кремом покроковий рецепт
1. Яйце, масло, соняшникова олія і цукор збити до об’єднання, влити молоко і ще раз збити. Борошно, какао сіль і соду змішати і просіяти у рідку масу. Додати оцет і перемішати. Випікати в розігрітій духовці 170-180гр. 20-25 хвилин. Перевіряти дерев’яною шпажкою на готовность.
2. Для крему:
Вершки збити до піків, додати сирний сир і цукрову пудру, перемешать.
Вершки збити до піків, додати сирний сир і цукрову пудру, перемешать.
3. Для шоколадної глазурі з арахісом:
Вершки нагріти, додати подрібнений шоколад і добре перемішати (дати трохи охолонути). Солоний арахіс, приблизно 50 гр (можна і більше) трохи измельчиться та додати до шоколаду.
Вершки нагріти, додати подрібнений шоколад і добре перемішати (дати трохи охолонути). Солоний арахіс, приблизно 50 гр (можна і більше) трохи измельчиться та додати до шоколаду.
4. В готовому бісквіті зробити безліч проколів дерев’яною шпажкою. Після просочити його молоком з цукром (на підлогу маленького склянки додати 2-3 ч. ложки цукру).
5. Після покласти крем і полити глазур’ю. Залишаємо в холодильнику на 1-2 години👌🏻
Відео рецепт 👇