Шоколадний бісквіт на окропі

Як зробити Шоколадний бісквіт на окропі рецепт простий швидкий. Цей рецепт, хороша альтернатива класичному шоколадному бісквіту, який у більшості не виходить. Готується дуже просто, бісквіт виходить повітряний і вологий.

Інгредієнти

На форму 16 см:

Яйце 1 шт
Борошно 200 гр
Цукор 160 гр
Молоко 140 мл
Крутий окріп 130 мл
Рослинна олія 65 мл
Какао 3 ст. л
Розпушувач 1 ч. л
Сода 2/3 ч. л

Шоколадний бісквіт на окропі покроковий рецепт

1. З’єднати цукор, борошно і какао. Додати соду і розпушувач. Перемішати. Яйця злегка збити віночком, додати молоко і рослинне масло. Ретельно перемешать.
2. В суху суміш влити підготовлену рідку масу, ретельно перемішати до однорідності. Потім влити окріп і швидко перемешать.
3. Рідке тісто вилити у форму. Випікати при 180° близько 45 хв. Готовність перевірити дерев’яною шпажкой.