Шоколадний бісквіт від Енді Шеф на 1 2 3

Шоколадний бісквіт від Енді Шеф на 1 2 3 простий рецепт в духовці. Один з найбільш смачних рецептів шоколадного бісквіта, які я пекла. А я пекла їх не менше 10 точно! Повністю виправдовує свою назву і, дійсно, готується на раз, два, три…
Не потрібно довго збивати яйця з цукром в пишну піну і навіть не знадобиться міксер! Все змішується віночком, можна навіть виделкою. Бісквіт виходить дуже насичений, вологий, не потребує просочення. Крем до такого бісквіту підійде будь-який, пробувала різні варіанти, завжди смачно. Шоколадний бісквіт “На раз, два, три… ”

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 315/6/13/3/43

Борошно – 240 р
Какао – 55 р
Цукор – 250 г
Сіль – 1/2 ч. л
Сода – 1 ч. л. (без верху)
Яйця – 2 шт.
Раст.олія – 60 мл
Слив. масло розтоплене – 60 г
Молоко – 280 мл
Оцет 9% – 1 ч. л.

Шоколадний бісквіт від Енді Шеф на 1 2 3 покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти. Додаємо рідкі, крім оцту. Розмішуємо віночком до однорідного стану, додаємо оцет і ще раз добре перемішуємо. Тісто виливаємо у форму для выпечки.

2. У мене було роз’ємне кільце, діаметр я зробила 20 див. На дно поклала силіконізований пергамент, стінки змащувати не нужно.

3. Будь бісквіт піднімається за рахунок того, що чіпляється за стінки, коли ви їх змащуєте маслом, то бісквіт погано піднімається. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 50-60 минут.

4. Готовність перевірити шпажкою або зубочисткою, вона повинна виходити сухою. Готовий бісквіт повністю відсудити у формі, потім вийняти і відразу можна різати на коржі і збирати торт. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇