Шоколадний бісквіт високий для простий рецепт торта в духовці. 🤤 Зберігай відео, готуй і відзначай мене.
Інгредієнти
у мене форма 16 см
6 яєць
170 г цукру
1 год л ванільного цукру
щіпка солі
130 г борошна
50 г какао (беріть хорошого якості!)
1,5 год л розпушувача
Шоколадний бісквіт високий для торта покроковий рецепт
1. Збийте яйця з дрібкою солі до піни, потім додайте цукор. Збивати потрібно до пишних піків, як на відео👆🏻 це найголовніше правило, яєчна маса повинна бути пишною і при стіканні з лопатки залишати на поверхні след.
2. Об’єднайте всі сухі інгредієнти і введіть в 2-3 прийому до яєць. Перемішувати потрібно лопаткою, знизу вгору! Це ще один важливий момент. Так бісквіт не опадет.
3. Далі перелийте тісто у форму, застелену пергаментом, випікайте при 160 градусах 40-50 хв до сухої зубочистки.
Відео рецепт 👇