Перший день зими, друзі ❄️ І я з бустером гарного настрою! Адже що може бути краще вологих, тягучих і насичених шоколадних брауні в таку погоду🖤 Я дуже раджу додати волоський горіх, попередньо просушити їх в духовці при 150 С. Але можна обійтися і без горіхів, буде смачно, обіцяю! Як зробити смачний Шоколадний брауні з волоськими горіхами рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
⁃ 170 г вершкового масла;
⁃ 120 г темного шоколаду;
⁃ 2 яйця;
⁃ 200 г цукру;
⁃ 50 г борошна;
⁃ Щіпка солі;
⁃ 100 г волоських горіхів;
Шоколадний брауні з волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Масло і шоколад крупно порубати, покласти в миску і розтопити в мікрохвильовці в імпульсному режимі, дістаючи кожні 30 секунд і перемішуючи; ⠀ Яйця злегка збити з цукром; ⠀
2. З’єднати яєчну і шоколадну суміші, додати борошно, сіль, ретельно перемішати; Додати волоські горіхи; ⠀ Квадратну форму для брауні змастити маслом і вистелити пергаментом; ⠀
3. Вилити тісто в підготовлену форму і випікати при 160 градусах близько 20-25 хвилин; ⠀ Брауні повністю остудити і потім нарізати на 9 частин;