Шоколадний чізкейк Сан Себастьян іспанська

Як зробити Шоколадний чізкейк Сан Себастьян іспанська з шоколаду, какао і вершків простий рецепт.

Інгредієнти

-500 г вершкового сиру типу «Альметте»
-260 г темного шоколаду;
-120 г цукру;
-2 жовтка;
-4 яйця;
-15 г борошна;
-10 г какао порошку;
-260 г вершків 33%

Важливо! Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури, дістаньте їх з холодильника за пару годин до.

Шоколадний чізкейк Сан Себастьян іспанська покроковий рецепт

1. Форму для випічки змастити маслом і вистелити пергаментом для випічки так, щоб краї пергаменту виходили за краї форми; розігрійте Духовку до 200 С; Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці в імпульсному режимі, дістаючи кожні 30 секунд і перемішуючи;
2. Вершковий сир викласти в чашу міксера або велику миску і перемішати міксером на мінімальній швидкості до гладкості; Потім додайте цукор і знову перемішайте; Далі додати жовтки і яйця по одному, кожен раз ретельно вимішуючи;
3. Додати растопленный шоколад і знову перемішати, Потім додати просіяну борошно і какао; В кінці влити вершки; Вилити вийшло рідке тісто в підготовлену форму і випікати близько 50 хвилин-години, потім збільшити температуру до 210 С і пекти ще близько 10 хвилин;

4. Чізкейк злегка підніметься і зверху утворюється темна скоринка; Готовий чізкейк повністю охладить.