Шоколадний десерт з рисовими хлібцями та какао простий рецепт.
Інгредієнти
ОСНОВА:
3 рисових хлібці
20 г рослинного протеїну або вівсяної/мигдальної/кокосової борошна
1/2 ст. л. какао-порошку
Від ~1 ст. л. підсолоджувача за вибором (за смаком)
Від 60 до 80 мл рослинного молока
ТОППІНГ:
2 ч. л. какао-порошку
Підсолоджувач за вибором (за смаком, близько 1 ч. л.)
Рослинна молоко ~ 2-3 ст л
234 ккал ~БЖУ: 23/5/20
Шоколадний десерт з рисовими хлібцями та какао покроковий рецепт
1. В мисці подрібніть хлібці і з’єднайте з протеїном/борошном, какао, підсолоджувачів і молоком. ⠀ Перекладіть в миску або скляний контейнер. ⠀
2. ТОППІНГ: У мисці змішайте какао-порошок з підсолоджувачем і молоком до потрібної консистенції (у вас має вийти однорідний крем, не занадто рідкий). Залийте суміш з хлібцями і поставте в холодильник на ніч або мінімум на 2 часа.
3. В залежності від використовуваного протеїну або вівсяної муки, кількість молока буде змінюватися. Почніть з 60 мл молока, і якщо ви відчуєте, що воно занадто густе, додати ще молока.