Як зробити шоколадний меренговый рулет з журавлиною рецепт простий 🔥 Ніжне шоколадне хмарка з приємною ягідної кислинкою ❤️ Як шоколадне морозиво, тільки тепле 👌 Дуже ніжний десерт.
Інгредієнти
Сахпудра 350г
Білок яєчний 200г
Ванильнсахар 7g
Кукурудзяний крохмаль 30г
Какао порошок 15г
Лимонна кислота щіпка
Мигдальні пелюстки
крем (робіть подвійну порцію крему, якщо любите кремові десерти)
сир сирний 150г
Вершки 33 % 150г
Цукрова пудра ванільна 10г
журавлинна начинка
Пюре журавлинне 100г
Цукор ванільний 10г
Крохмаль 10г
Вода 70мл
З’єднати цукор і крохмаль. Додати воду, журавлинне пюре і довести до кипіння, злегка проварити на середньому вогні, зняти і остудити.
Шоколад темний, крихта меренги доя декору
«Привиди» з меренги з шоколадними «очками»
Шоколадний меренговый рулет з журавлиною покроковий рецепт
1. Збити білки з лимонною кислотою, ванільним цукром до появи пухирців і поступово всипати сахпудру Збити до гладкості, глянцевою і шовковистою структури, до піків. Просіяти крохмаль і какао змішати з білковий масою швидко!, довго не заважайте. Деко застелити пергаментом.
2. Викласти меренгу і розрівняти в прямокутник 30х40 , посипати мигдалевими пелюстками . Випікати 30-35 хв при 150С низ/верх, але духовки різні (я випікаю на нижньому рівні 35-40 хвилин, але тут справа смаку) Вийняти готову меренгу з духовки, перевернути на чистий аркуш пергаменту. Зняти акуратно пергамент, на якому випікали і дати повністю остыть.
3. Збити Сир, цукрову пудру, ваніль і вершки до жорстких піків. Змастити корж кремом, злегка хаотично додати холодну журавлинну масу. Згорнути рулет з вузького краю дуже акуратно, допомагаючи собі пергаментом і прибрати в холодильник. Рулет ніжний, різати гострим ножем
Відео рецепт 👇