Як зробити смачний Шоколадний торт на сковороді за 5 хвилин рецепт простий. Цей тортик підкорить вас! Готується дуже просто і швидко – змішав і все можна випікати! А головне вам не потрібна духовка і думати підніметься у вас бісквіт чи ні! Сковорідка і п’ять хвилин вашого часу і коржі готові! Зібрав, прикрасив і через пару годин насолоджуємося нереально шоколадним смаком торта😋 Обов’язковий до приготування!!!!
Інгредієнти
Крем:
500 мл молока
40 гр цукру
20 гр какао
16 гр крохмаль (кукурудзяний або картопляний)
Тісто:
4 яйця
400 мл кефіру
200 гр борошна
1 чл розпушувача
160 гр цукру
60 гр какао
1 чл кави розчинної
Шоколадний торт на сковороді за 5 хвилин покроковий рецепт
1. В сотейник виливаємо молоко, цукор, какао і крохмаль. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після закипання активно перемішуємо і варимо по-1 хвилину до загустіння. Виливаємо крем в миску і накриваємо плівкою в контакт, прибираємо в холодильник до повного остывания.
2. Робимо коржі: в глибоку миску, додаємо яйця, цукор, перемішуємо, вливаємо кефір, перемішуємо, додаємо какао, кава, борошно і розпушувач, все ретельно перемішуємо венчиком.
3. Смажимо наші коржі на сухій сковорідці з двох сторін з закритою кришкою. . Збірка: коржі підрівнюємо. Корж-крем-корж-крем і тд.
4. Зверху прикрашаємо ягодами і відправляємо в холодильник на пару годин. Всім приємного апетиту. P. S. з цієї кількості тесту виходить 8-9 коржів діаметром 16-18 см.