Ніжні, тануть у роті шоколадні коржі і смачнючий крем 😱😍 ви повинні спробувати цей торт 😋 Як зробити смачний Шоколадний торт ніжний тануть у роті рецепт простий.
Інгредієнти
Для коржів:
Повинно вийти 4 коржі розміром 24 див.
Злив масло-110 гр
Шоколад-130 гр
Борошно-200 гр
Цукор-200 гр
Яйця-5 шт
Какао-50 гр
Розпушувач-16 гр
Для крему:
Вершки -550гр (35%)
Сах пудра -150г
Вершковий сир-250гр
Сир Маскарпоне-180г
Ванілін
Для шоколадної глазурі:
Шоколад-100 гр
Молоко-3 /4 ст л
Шоколадний торт ніжний тануть у роті покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром до білої щільної маси, додати яйця розтоплений шоколад з маслом і збити. Просіяти борошно,какао і розпушувач, ще раз збити на маленьких обертах до однорідної маси. Підготувати пергамент як на відео і спекти 4 коржа при 190* 5/7 минут.
2. Для крему:
Все разом збити для щільної массы.
Все разом збити для щільної массы.
3. Для шоколадної глазурі:
Шоколад і молоко розтопити на водяній бані шоколад може трохи згорнутися тоді додайте ще молока і заважайте до однорідності при потребі додаючи по трохи молока.
Шоколад і молоко розтопити на водяній бані шоколад може трохи згорнутися тоді додайте ще молока і заважайте до однорідності при потребі додаючи по трохи молока.
Відео рецепт 👇