Шоколадний торт з кремом зі згущеного молока і вершкового масла простий рецепт. Я дуже люблю прості і незамороченные десерти, і сьогодні хочу поділитися з вами одним з них😍 Простий шоколадний тортик, який не займе багато часу і точно порадує ваших близьких 😍 Зберігайте супер рецепт 🔥
⠀
⠀
Інгредієнти
Для бісквіта:
✴️ Яйця – 6 шт
✴️ Цукор – 150 г
✴️ Борошно – 250 г
✴️ Какао – 2 ст. л.
✴️ Розпушувач – 1 ч. л.
✴️ Рослинна олія (без запаху) – 3 ст. л.
✴️ Молоко – 100 мл
⠀
Для крему:
⚛️ Вершкове масло – 200 г
⚛️ Варена згущене молоко – 1 банка
⠀
Для просочення: тепла вода (100 мл + цукор 1 ст. л. )
⠀
⚛️ Волоські горіхи (або будь-які інші) – за бажанням.
Шоколадний торт з кремом зі згущеного молока і вершкового масла покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до пишної білої маси. Потім просіваємо частинами борошно, розпушувач, какао, акуратно перемішуємо. Додаємо тепле молоко і рослинне масло, добре перемішуємо. Вливаємо тісто у форму (діаметр 18 см) і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. (Готовність перевіряємо шпажкою )
2. повністю Готовий бісквіт охолодити. ⠀ Для крему м’яке вершкове масло збиваємо з вареним згущеним молоком до однорідності. ⠀ У остиглого бісквіта зрізаємо верхівку і перемелюємо в блендері (нею будемо прикрашати торт). Бісквіт ділимо на 3 частини (коржі). ⠀
3. Збираємо торт. Кожен корж просочуємо і промазуємо кремом, за бажанням можна додати між шарами подрібнені горішки. Я додала їх в середину торта, між першим і другим коржом.
4. Обмазуємо торт кремом з усіх боків, прикрашаємо підготовленої крихтою і прибираємо в холодильник мінімум на 3 часа.
Відео рецепт 👇