Як зробити Шоколадний торт з малиновим желе рецепт простий. Неймовірно смачний, повітряний і святковий торт 😍
Інгредієнти
Бісквіт: Куряче яйце – 2 шт.
Цукор – 125 г
Рослинне масло – 100 мл
Апельсиновий сік – 100 мл
Борошно – 150 г
Какао-порошок – 15 р
Розпушувач – 2 ч. л.
Начинка:
Малина – 250 г
Малинове желе ( можна асорті ягід ) – 95 гр.
Вода ( гаряча ) – 350 мл
Вершки 33% -35%- 400 мл
Цукрова пудра – 15 р
Желатин – 10
Молоко-50 мл
Мак – 1 ст. л.
Шоколадний торт з малиновим желе покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром протягом 5 хвилин. До отриманої маси додати рослинне масло, апельсиновий сік і збити все до однорідної маси. Борошно змішати з какао і розпушувачем, просіяти в суміш і ретельно перемішати. Викласти у форму, змащену маслом, і випікати 25-30 хвилин при 170 градусах.
2. Вийняти і дати охолонути. Желе приготувати згідно до інструкції на упаковці. Остиглий бісквіт вийшов помістити в кільце, викласти на нього ягоди малини, залити зверху розсолом желе. Прибрати в холодильник на 5 годин мінімум. Желатин з’єднати з молоком і залишити для набухания.
3. Вершки збити з цукром і ванільним екстрактом до піків. Додати розпущений желатин і мак , розмішати. Покрити торт шаром збитих вершків і прибрати в холодильник ще на 3-5 годин . Прикрасити за бажанням ❤️
Відео рецепт 👇