Шоколадний торт з орео і малиною

Як зробити Шоколадний торт з орео і малиною рецепт простий. Цей торт приготує навіть дитина! Все настільки просто!!! Ну смак – він супер! Жодна дитина не залишиться байдужим, повірте! Та й дорослі теж дуже люблять.

Інгредієнти

Знадобиться на торт діаметром 20 см
Для коржів:
280 г борошна
70 г какао
250 г цукру
1/4 ч. л солі
2 ч. л розпушувача
1 ч. л соди
3 яйця
250 г рослинного масла без запаху
280 г кефіру

Для начинки:
300 г малини
100-120 г цукру
18 шт печива орео

Для крему:
400 г кисломолочного сиру
300 г вершків 33-36%
100-120 г цукрової пудри

Шоколадний торт з орео і малиною покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор, сіль, розпушувач, соду. ⠀ Зробити в суміші поглиблення, розбити в нього яйця, влити масло і кефір. ⠀ Все перемішати міксером до однорідності. ⠀ Випекти 3 коржі при 180С. Я печу відразу в двох формах: 1/3 і 2/3 тіста. Готовність перевірити шпажкою. На випічку йде близько 40-45 хвилин. ⠀
2. Остиглі бісквіти загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 4 години. ⠀ Готуємо начинку. Малину засипати цукром і поставити на дуже повільний вогонь. Тримати на вогні, поки цукор не розчиниться. ⠀ Печиво орео поламати на шматочки. ⠀ Для приготування крему збити міксером сирний сир, вершки, цукрову пудру в густу масу. ⠀
3. Збірка торта. ⠀ Коржі підрівняти, зрізавши верхівки. Один я розрізаю уздовж навпіл – виходить два коржа. ⠀ На підкладку покласти перший корж, просочити малиновим сиропом. Викласти половину крему. Зверху половину печива і половину малини. ⠀

4. Накрити другим коржем і повторити дії. ⠀ Третій корж просочити і накрити торт. Можна залишити трохи крему і обмазати торт їм. Але я робила окремо крем-чіз на вершковому маслі. ⠀ Поставити торт в холодильник мінімум на 4 години. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇