Штрудель з яблуками, родзинками і цукром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Борошно-500гр.
Яйце-1шт.
Рослинне масло-4ст.л.
Сіль-0,5 ч. л.
Яблучний сік-200мл.
Начинка:
Яблука-10шт.
Родзинки-100г.
Цукор-3ст.л.
Лимонний сік-4ст.л
Кориця-за смаком.
Штрудель з яблуками, родзинками і цукром покроковий рецепт
1. Начинка: родзинки Залити окропом. Яблука нарізати дрібним кубиком тушкувати на сковороді до м’якості. Додати цукор, корицю, сік лимона, згасити ще хвилин 10. Дати остыть.
2. Тісто: З’єднати яйце, сіль, олія, яблучний сік. Додати борошно, замісити туге тісто, накрити плівкою, дати відпочити хвилин 40. Тісто розкачати дуже тонко.
3. рівномірно Розподілити начинку. Скрутити рулет. Покласти на деко з пергаментом, змастити яйцем. Випікати 40 хв. 180° до рум’яної корочки.
Відео рецепт 👇