Як зробити швидкі мариновані печериці за 7 хвилин в домашніх умовах рецепт простий! Дуже смачні та хрусткі, АЛЕ є один мінус – ДУЖЕ ШВИДКО З’ЇДАЮТЬСЯ🙊🙈!
Інгредієнти
Печериці 1 кг
Оцет 6% – 4ст л
Масло рослинне-4 ст л
Цукор -2 ст л
Сіль -1 ,5 ст л
Перець горошком -10-12 шт
Гвоздика -2-3 шт
Лавровий лист-3 шт
Часник-4 зубчика
Швидкі мариновані печериці за 7 хвилин покроковий рецепт
1. Печериці краще всього брати дрібні, буде ідеально, але якщо у вас побільше – можна поділити на 2 або 4 частини. У каструлі з’єднати оцет, олію, лавровий лист, сіль, цукор, перець і гвоздику.
2. Довести до кипіння і відправити туди печериці. На невеликому вогні, під кришкою залишити нудитися, гриби виділять свій сік і доводимо його до кипіння. Після закипання варити на середньому вогні ще 7 минут.
3. Вимкнути плиту і додати часник. Все, грибочки готові! Перекласти в баночку разом з маринадом і дати постояти 5 годин (по можливості 😄).
Відео рецепт 👇