Сібас запечений в духовці цілком фарширований оливками

Як смачно зробити Сібас запечений в духовці цілком фарширований оливками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Запечений сібас в духовці – прекрасне блюдо, яке буде доречно, як на буденному, так і на святковому столі.

Інгредієнти

сібас 0,5 кг
оливки, маслини
в’ялені томати, артишоки
кріп невеликий пучок
оливкова олія
сіль, перець за смаком
черрі
часник

Сібас запечений в духовці цілком фарширований оливками покроковий рецепт

1. Рибу очистити від луски. Зробити надріз вздовж хребта, випатрати. Хребет я залишила, можна прибрати якщо хочете. Рибу перекладаємо на противень.

2. З’єднуємо кріп, олія, сіль, перець і все добре перемішуємо. І натираємо рибу всередині і зовні. Фаршируємо рибу: маслини, оливки, в’ялені томати і артишоки.

3. По краях викладаємо часник розрізаний навпіл і черрі. Скроплюємо маслом і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇